Vipavska cesta 4
5270 Ajdovščina, Slovenija
+386 5 364 49 00
+386 5 364 49 07
marko.rondic@ozs.si
tea.gruden@ozs.si

VABILO NA WEBINAR DELAVNICO E DAVKI

VABIMO VAS NA WEBINAR DELAVNICO na temo

E-DAVKOV

 ki bo v četrtek, 28.1.2021 ob 10.00 uri

 

Predavanje je namenjeno novim poslovnim subjektom, pa tudi obstoječim, v kolikor sami vsaj delno skrbite za vse davčne obveznosti, takih zavezancev pa je med fizičnimi osebami, ki opravljajo dejavnost, veliko.

Udeleženci se boste seznanili z:

–          načini vstopa v portal eDavkov,

–          kje se kakšne informacije nahajajo in kakšne storitve so zavezancem na razpolago    (pregled zavihkov, koristni pripomočki: eKartica, priprava plačilnih navodil ipd. )

–          sistemom pooblaščanja

–          vlaganje dokumentov – primeri

–          težave uporabnikov

–          mobilna aplikacija in njene prednosti

 

Kotizacija: brezplačno

Informacije

Tea Gruden, e-pošta: tea.gruden@ozs.si;

Prijave:

https://www.ozs.si/Dogodki.aspx?id=a0N6700001XcQYE

Povezavo do webinar delavnice boste prejeli  dan pred dogodkom.

Območna obrtno-podjetniška zbornica Ajdovščina (OOZ Ajdovščina) je konzorcijski partner projekta »Izvajanje celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in podjetja v okviru Slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022 –  SPOT svetovanje Goriška«.

Delavnica je financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija, javne agencije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije, s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in podjetja v okviru slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022, SPOT regije.