Vipavska cesta 4
5270 Ajdovščina, Slovenija
+386 5 364 49 00
+386 5 364 49 07
marko.rondic@ozs.si
tea.gruden@ozs.si

VABILO NA IZMENJAVO DOBRIH PRAKS

Vabim vas na

IZMENJAVO DOBRIH PRAKS

ki bo potekala na OOZ Ajdovščina

v sredo, 30. 9. 2020 ob 16.30 uri.

 

Izmenjava dobrih praks med podjetniki in podjetnicami je še kako pomembna na začetku poslovne poti. Na dogodku bodo dobre prakse predstavile in izmenjale nekatere podjetnice, ki so se udeležile našega ABC usposabljanja ter na ta način udeleženim pokazale različne dobre prakse, ki jih imajo pri svojem poslovanju. Poleg tega pa je to dober način za dobivanje novih idej in dobrih praks, ki jih lahko uporabijo pri svojem poslovanju.

PROGRAM DOGODKA:

  • Dobra praksa: Začni poslovno pot, ni potrebna inovativna ideja!
  • Dobra praksa: Ko tvoja strast postane tvoj posel! & nasveti kako pričeti svoj podjetniški dan, da ga izkoristiš maksimalno
  • Kratke predstavitve različnih podjetniških dobrih praks in idej
  • Druženje (v skladu s priporočili NIJZ 😊 ) z individualnimi pogostitvami

 

Informacije

Marko Rondič, e-pošta: marko.rondic@ozs.si;

 

Prijave:

Preko obrazca na https://forms.gle/kH1Bd6bbTwro38nq6 najkasneje do ponedeljka, 28.9.2020 do 9.00 ure oz. zasedbe prostih mest. Število prostih mest je omejeno.

Območna obrtno-podjetniška zbornica Ajdovščina (OOZ Ajdovščina) je konzorcijski partner projekta »Izvajanje celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in podjetja v okviru Slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022 –  SPOT svetovanje Goriška«.

Izmenjava dobrih praks je financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija, javne agencije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije, s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in podjetja v okviru slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022, SPOT regije.